Giv dine varer de bedste rammer!

Butikken er inddelt i forskellige afdelinger, så besøgende nemt kan finde frem til det, de søger.

Som sælger skal du derfor overveje, hvilken standtype du skal vælge for at dine varer bliver set af flest mulige relevante kunder. Hver standtype hører til i sin egen afdeling.

Her kan du blive klogere på, hvilken standtype der passer til hvilke varer. 

Modevarer

En tøjstand er perfekt til dig, der gerne vil sælge dametøj, såvel som et par accessories eller sko. Standen måler 160*90*45 cm og har både bøjlestang og hylder.

Vælg en herrestand, hvis dine varer passer bedre ind i herreafdelingen.

Har du nogen ekstra gode modevarer, som du gerne vil have fremhævet, kan vi anbefale en plads i Premium Mode. Det er også en ideel løsning til dig, der gerne vil sælge nogle enkelte modevarer, men ikke har nok til at fylde en stand.

Premium Mode er et område, der ligger ekstra godt i butikken, hvor tøjet sorteres efter type og størrelse, og tasker og sko står fremhævet. Du betaler 30 kr. pr. vare, som så kan stå i butikken i op til 3 uger (eller indtil den bliver solgt). En premium vare skal som minimum være prissat til 200 kr.

 

Børnevarer 

Når børnene vokser ud af tøjet og væk fra legetøjet, kan du sælge det hele i Lidkøb. Børnene er også vilde med at kunne tjene lidt lommepenge på de ting, de ikke bruger!

Vælg en børnestand, hvis du både vil sælge tøj og ting, og en legetøjstand, hvis der skal ryddes op i legetøjet. 

Barnevognen, autostolen og andre større børneting kan sælges i Premium Børn. Du betaler 25 kr. pr. vare, som så kan stå i butikken i op til 2 uger (eller indtil den bliver solgt). Bookinger sker kun efter aftale, da vi løbende må vurdere, om der er plads i butikken. Ring til os på tlf. 71 74 72 76 for at høre nærmere.

Boligvarer

Hvis pladsen er ved at være trang og kasserne på loftet fylder, kan du få ryddet ud ved hjælp af en boligstand. Alt godt fra hjemmet passer her, om end det er bøger, køkkenvarer eller dekorative tilbehør. Standen kan godt bruges til at sælge sko, tasker og accessories, men den er ikke egnet til tøj. 

Har du et stort maleri, en lampe eller et mindre møbel, du gerne vil sælge, kan du købe et plads i Premium Møbler

Du betaler 25 kr. pr. vare, som så kan stå i butikken i op til 2 uger (eller indtil den bliver solgt). Varen må have et maksimalt areal på 60×60 cm, ellers beregnes prisen efter medgået areal. Varen skal kunne stå på et udstillingspodie og da vi løbende må vurdere, om der er plads i butikken, sker bookinger kun efter aftale. Ring til os på tlf. 71 74 72 76 for at høre nærmere. 

Aflåste Glasmontre

 Vi har aflåste glasmontre til varer, som er meget dyre eller meget skrøbelige – f.eks. dyrt porcelæn, parfumer, smykker og accessories. En glasmontre måler 160*40*35 cm og har 4 hylder.

Du kan leje hele glasmontren eller købe premium pladser til enkelte varer, der skal ind i montren. Hvis du har en aktiv stand, kan du også sætte en enkel vare i glasmontren, såfremt som der er plads.