Vælg en standtype der passer til dig

Hos Lidkøb har vi flere forskellige afdelinger til at sælge dine varer. Det synes vi gør det lettere for besøgende at finde det, de søger. Se herunder hvilke standtyper vi har i de enkelte afdelinger.

Boligstande til dig der elsker tøj og mode…

… og har måske lidt for meget af det

Kombistand Bolig

Denne stand er perfekt til dig der vil sælge noget af dit gode tøj. Standen har plads til mere tøj end du tror, og også plads til sko, accesories eller andre ting du ønsker at sælge i butikken.

Premium Mode

Hvis du har nogle ekstra gode ting du gerne vil have fremhævet, så har vi et Premium-område, hvor man for 25 kr. pr. del kan sælge sine ting i op til 4 uger. Området ligger godt i butikken og det er lettere for købere at finde de lækre brands, således at det også sælger bedre.

Er børnene blevet for store?

Tjen på de gode brugte børneting

Kombistand Børn

Dette er vores mest benyttede børnereol og er god hvis man både skal sælge børnetøj og samtidig har lidt legetøj. 

Reolstand Børn

Har børnene for meget legetøj? Denne stand har fem hylder og er rigtig god hvis der skal ryddes op. Børnene er også vilde med at kunne tjene lidt lommepenge på de ting de ikke bruger.

Premium Salg

Skal barnevognen, autostolen eller nogle af de små børnemøbler sælges? For 25 kr. pr. del kan man sælge sine ting i 2 uger eller ind til den sælges.

Er pladsen ved at være trang? Sælg dine gode varer og få ekstra overskud.

Reolstand Bolig er perfekt til salg af dekorative tilbehør, lysestager, vaser, køkkenvarer, puder, bøger mm. Kort sagt: alt godt fra hjemmet. Vi har et stort kundeflow af en bred købergruppe, så selv de sjoveste ting kan finde nye ejere…

Glasmontren er perfekt, hvis man har rigtig lækre varer der skal vises i flotte rammer. Den passer rigtig godt til dyrt porcelæn, accesories og smykker. Montren er låst og bliver åbnet af vores personale, således at dine ting er passet godt på.  

Mindre møbler, lamper og billeder kan sælges i vores møbelafdeling. Har du nogle flotte antikvarer, lækre retromøbler eller designergenstande, så er det lige stedet at sælge dem.