Vælg en standtype der passer til dig

Hos Lidkøb har vi flere forskellige afdelinger til at sælge dine varer, så besøgende nemt kan finde frem til det, de søger.
Se herunder hvilke standtyper vi har i de enkelte afdelinger.

Stande til dig der elsker tøj og mode…

… og har måske lidt for meget af det

Tøjstand

En Kombistand er perfekt til dig, der gerne vil sælge tøj, såvel som et par accessories eller sko. For at dine varer kan tage sig bedst ud, anbefaler vi, at der maks. hænger 40-50 stykker tøj på samme gang. 

Premium Mode

Har du nogen ekstra gode modevarer, som du gerne vil have fremhævet, kan du gøre brug af vores Premium-område. Her kan du sælge dine varer i op til 4 uger for 25 kr. pr. del, i et område der ligger ekstra godt i butikken. Premium varer skal som minimum være prissat til 100 kr.

Når børnene er vokset ud af tøjet…  

… eller væk fra legetøjet 

Børnestand

Vores mest populære børnereol er perfekt til dig, der både vil sælge børnetøj og samtidigt har lidt legetøj.

Legetøjstand

En reolstand er rigtig god, hvis der skal ryddes op i legetøjet. Børnene er også vilde med at kunne tjene lidt lommepenge på de ting, de ikke bruger.

Premium Børn

Skal barnevognen, autostolen eller nogle af de små børnemøbler sælges? For 25 kr. pr. del kan du sælge de lidt større børneting i op til 2 uger. 

Hvis pladsen er ved at være trang…

… og kasserne på loftet fylder

Boligstand

Vælg en reolstand til salg af dekorative tilbehør, bøger, køkkenvarer, mm. Alt godt fra hjemmet passer her.

Vi har et stort kundeflow af en bred købergruppe, så selv de sjoveste ting kan finde nye ejere 

Glasmontre 

Glasmontren er bedst til de rigtig lækre varer, der skal vises i flotte rammer. Brug den f.eks. til dyrt porcelæn, smykker og accessories. Glasmontren er låst og bliver kun åbnet af vores personale.

Premium møbler (kun mindre møbler!)

For 25 kr. pr. del kan du sælge mindre møbler i op til 2 uger. Her er der også plads til lamper og billeder, såvel som designergenstande og flotte antikvarer, såfremt vi har plads. Kom ned i butikken og hør nærmere.