Seneste nyt omkring Corona-lukning

Vi vil forsøge at skabe så meget klarhed som overhovedet muligt gennem denne side, som løbende vil blive opdateret.

Update 3. maj 2020 – Åbningen nærmer sig

 

Kære Standholdere.
 
Vi forventer at åbne Lidkøb op igen mandag d. 11. maj. Sol, måne og stjerner tyder på at dette kan lade sig gøre, hvorfor vi benhårdt satser på dette 😀 Det er vigtigt, at vi åbner op på en sikker og forsvarlig måde, og vi har derfor gjort butikken klar til besøg, således vi alle passer godt på hinanden.
 
Vi kommer til at forlænge/udskyde alle bookingerne i løbet af mandag og tirsdag. Det er lidt af et puslespil der skal gå op, så hav gerne lidt tålmodighed med os. Vi skal dog nok finde en løsning, der passer alle, og vi vil vende tilbage, når alle bookinger er forlænget.
 
Vær opmærksom på, at det er først muligt at tilføje nye varer i systemet, når vi har fået forlænget bookingen, men indtil da kan du finde varerne frem fra hylderne.
 
Som standholdere har I mulighed for at komme ned i butikken allerede d. 7. og 8. maj fra kl. 12.00 til 17.00, hvor I kan gøre Jeres stand klar og få fyldt op med en masse nye varer. Køb af varer vil IKKE være muligt disse dage.
 
Vi har selvfølgelig taget en række tiltag for at sikre en tryg oplevelse som kunde:
✅ Håndsprit ved indgangen
✅ Ensretning af gange og afstands-markeringer hvor nødvendigt
✅ Plexiglas ved kasserne
✅ Regelmæssig rengøring/afspritning af vogne og kontaktflader
 
For standholdere vil et par ting gøre sig gældende:
📍 For at lette kundeflowet har vi ændret i lejeproceduren. Således kan standen sættes op fra kl. 09.00 den dag hvor lejeperioden starter. Til gengæld skal standen først tages ned en time inden normal lukketid, når lejeperioden slutter.
Det vil sige hverdage inden kl. 17.00, samt weekender og helligdage inden kl. 16.00. 
 
⌚ Derudover vil vi forsøge os med forlængede åbningstider, men kun for standholdere:
Fremover vil standholdere kunne stille op fra kl. 9.00 om morgenen, og vil kunne stille op til kl. 19.00 i hverdage og kl. 18.00 i weekender og helligdage.
Vi henstiller til, at den sidste time er for selvbetjeningsopgaver, således at personalet i tidsrummet kan fokusere på at gøre butikken klar til den kommende dag. Det er ikke muligt at købe varer i ydertimerne.
 
📌Der vil være en ny kasse dedikeret til standholdere, så vi prøver at adskille salg af varer med nedtagning af stande. Vi har før med succes forsøgt os med dette, og nu bliver det mere permanent.
 
Vi glæder os rigtig meget til at se Jer alle igen! 
 
Bedste hilsner,
Alle os i Lidkøb

Update 19. april 2020

Hermed seneste nyt fra vores side. Vi håber i har haft en god påske og at I nyder denne weekend. ☀️
 
Mange af Jer har spurgt: Hvornår åbner I?
Det er rart med stor interesse, tak for det. 🙏 
Vi har over det seneste stykke tid været i dialog med myndighederne ift. om vi måtte lukke op. Det må vi ikke, da vi bliver sidestillet med en basar, hvilket gør at vi ikke må holde åbent, lige meget hvilke foranstaltninger der tages.
Mange vil så spørge til at tilsvarende forretninger lige har åbnet. Og ja, vi undrer os lige så meget, og finder egentlig at regler skal være lige for alle. Når det så er sagt, så følger vi selvfølgelig de anvisninger, som vi er blevet givet.
 
Vi glæder os dog meget til at kunne åbne op igen. Forhåbentlig kommer vi med i næste bølge af åbningen, men det er ude af vores hænder lige nu.
 
I mellemtiden har vi gennemgået standene, sørget for at hænge al tøj pænt på plads og ellers prøvet at få forretningen helt klar til når vi åbner op igen – også med yderligere foranstaltninger for at gøre det en tryg oplevelse for alle.
 
I kan godt finde alle de gode ting frem som kan sælges. Når tid er, så vil vi gerne holde åbent for standholdere før vi åbner for normale kunder, så forårs- og sommertøj, samt nye gode varer kommer til at fylde hylderne når vi åbner op. 🤩 
 
Vi glæder os til at se Jer alle igen.
 
Igen, tusind tak for Jeres store forståelse og samarbejde.
Pas godt på Jer selv og Jeres nærmeste ❤️
 
Bedste hilsner
Alle os i Lidkøb

 

Update baseret på seneste udmelding omkring forlængelse af situationen.

 

 Som ventet har regeringen udmeldt at de nuværende tiltag foreløbigt forlænges frem til d. 13. april. 

Vi kommer også til at holde lukket i denne periode og vil løbende følge med i de udmeldinger der bliver givet. Vi er kun interesseret i at kunne åbne op med en forretning, hvor det er trygt at både handle og sælge. Vi håber at vi sammen kan få bugt med virussen, så vi kan komme tilbage til normalt hurtigst muligt, men ved udmærket at det vil kunne tage lidt tid, og formentlig også længere end hvad der er blevet udmeldt til nu..

I forhold til udbetalinger kommer vi til at udbetale helt som normalt her d. 30 marts.

For lige at specificere, så vil vi forlænge alle de nuværende stande der er sat op, så der ikke er nogen der går glip af standleje. De stande der starter i april vil også blive udskudt. Vi forsøger at se hvad vi kan gøre, for vi ved at der er nogle der har planlagt en stand måneder i forvejen og hvor en udskydelse ikke passer. Lige meget hvad, så er vi meget fleksible og vi skal nok finde en løsning herpå. Det er dog et kæmpe arbejde at få det koordineret, og vi vil derfor først gå i gang med dette når vi kommer tættere på en åbningsdato. Så hav venligst lidt tålmodighed i forhold til at bookingerne ikke er korrekte i systemet. Ingen vil blive glemt og alt vil blive opdateret senere smile

Vi vil løbende orientere Jer lige så snart vi ved mere.

Pas godt på Jer selv!

Hilsen hele Lidkøb-holdet

 

Mail udsendt d. 19 marts.

Kære Standholder.
 
Her i Lidkøb tager vi en time-out. 
Vi lukker butikken til d. 30. marts, så vi sammen kan hjælpe med at få standset coronavirussen.
 
Situationen ændrer sig løbende, hvorfor ovenstående dato let kan rykke sig yderligere. Vi følger selvfølgelig situationen tæt og glæder os til at åbne op, så mange mennesker kan færdes trygt i butikken. Derfor vil vi også følge op med yderligere information i
næste uge. Også i forhold til fremtidige bookinger.
 
Alle bookinger vil blive forlænget med det antal dage der mistes.
Er der udfordringer hertil, vil vi kontakte Jer og så finder vi en løsning. 
 
Vi kommer til at passe rigtig godt på alle varerne, indtil vi åbner igen, men det vil ikke være muligt at hente allerede opstillede varer.
 
Har du spørgsmål, kan du skrive til info@lidkob.dk, hvor vi vil besvare dine spørgsmål, så hurtigt som muligt. 
 
Vi glæder os til vi igen kan byde Jer alle velkommen i byens største secondhand store.
 
Tak for Jeres store forståelse og samarbejde i denne svære tid.
Pas godt på Jer selv og Jeres nærmeste ❤️
 
Bedste hilsner
Alle os i Lidkøb