Sådan sælger du dine varer

1. Book din stand

Du booker let din stand her på siden eller i butikken.

Du skal bestemme dig for hvilken type stand der passer dig. Du kan se vores udvalg af stande her.

Prisen afhænger af standen, lejeperioden og hvilken forretning du vælger – se mere på bookingsiden.

2. Skriv dine varer ind

Når du har booket en stand vil den fremgå på Mit Lidkøb. Det er nu tid at skrive dine varer ind, hvilket nemmest gøres hjemmefra.

Du vælger blot “tilføj varer” på din booking, hvorefter du kan indtaste varer og pris. Lav en beskrivelse af varen, så vi kan identificere den fra de øvrige varer. 

3. Du sætter din stand op

Efter du har skrevet alle dine varer ind, kan vi let printe dine prismærker i butikken. Herefter er du helt klar til at klargøre dine stand. Vi har både alarmer, bøjler (bukse, børne og normale) og tekstilpistoler hvis du har tøj. Hos os kan du let komme med flere ting løbende uden at betale ekstra for det. 

4. Du slapper af – kunderne køber

Dine ting på standen er nu klar til at blive solgt og du kan slappe af. Der kommer mange besøgende forbi hver dag, 

5. Følg med i dit salg

Du kan let følge med i dit salg, vare for vare, på Mit Lidkøb. Det er altid sjovt at følge med i hvad der er blevet solgt, også for at se om det er på tide at fylde op med mere. Det kan man altid gøre.

6. Du får pengene direkte ind på kontoen

Vi overfører al dit salg direkte til din konto, så du løbende får dine penge udbetalt. Udbetaling sker to gange om måneden. Salg fra d. 1. til d. 15 i måneden bliver udbetalt d. 30, mens salg fra d. 16 til slut måneden bliver udbetalt d. 15 i den næste måned.

Når din stand ophører, henter du blot dine overskydende varer hos os.