Sådan sælger du dine varer

1. Book din stand

Du booker let din stand her på siden eller i butikken.

Du skal bestemme dig for hvilken type stand der passer dig. Du kan se vores udvalg af stande her.

Prisen afhænger af standen, lejeperioden og hvilken forretning du vælger – se mere på bookingsiden.

2. Skriv dine varer ind

Når du har booket en stand vil den fremgå på Mit Lidkøb. Det er nu tid at skrive dine varer ind, hvilket nemmest gøres hjemmefra.

Du vælger blot “tilføj varer” på din booking, hvorefter du kan indtaste varer og pris. Lav en god beskrivelse af varen, så vi kan identificere den fra de øvrige varer. 

Beskriv dine varer

3. Sæt din stand op

Når dine varer er registreret, kan vi printe dine prismærker i butikken. Herefter kan du klargøre din stand. Vi har forskellige slags alarmer og bøjler, såvel som tekstilpistoler hvis du har tøj. Du kan altid tilføje flere varer og fylde op på din stand løbende, uden at betale ekstra for det. 

sælg dit tøj

4. Slap af – kunderne køber

Dine ting på standen er nu klar til at blive solgt. Vi tager os af salget, så du kan slappe helt af.

5. Følg med i dit salg

Du kan let følge med i dit salg, vare for vare, på Mit Lidkøb. Det er altid sjovt at følge med i hvad der er blevet solgt, også for at se om det er på tide at fylde op med mere. Det kan man altid gøre.

dit salg

6. Du får pengene direkte ind på kontoen

Vi overfører dit salg direkte til din konto, så du løbende får dine penge udbetalt. Udbetaling sker to gange om måneden. Salg fra d. 1. til d. 15 i måneden bliver udbetalt d. 30, mens salg fra d. 16 til slut måneden bliver udbetalt d. 15 i den næste måned.

Når din stand ophører, henter du blot dine overskydende varer hos os.

tjen penge på dine ting